Informatikai szolgáltatások mikró-, kis- és középvállalatoknak


Cégünk informatikai szolgáltatásai a mikró-, kis- és középvállalkozásoknak nyújtanak segítséget. Célunk, hogy levegyük az Informatikai terheket partnereink válláról, hiszen az Ő feladatuk, a saját üzletük építése. Olyan megoldásokat szállítunk, melyben mi magunk is megbízunk és hiszünk benne, hogy hosszútávon biztosítja vállalkozásának informatikai támogatását. Mi sem igazolja ezt a véleményünket jobban annál, hogy az általunk szállított megoldásaink többségét a Zöldkorona Kft. is napi szinten használja.

Cégünk az alábbi informatikai szolgáltatásokat nyújtja:


Zöldkorona Logo A Zöldkorona Kft. kiemelt gyártói és megoldásaik

GFI GFI Events Manager A naponta generált hatalmas mennyiségű rendszereseménynapló egyre nagyobb jelentőséggel bír azon szervezetek számára, amelyeknek kriminalisztikai és megfelelőségi célból információkat kell rögzíteniük. Elengedhetetlen a valós idejű, a hálózat egészére kiterjedő eseménynapló-figyelés, elemzés és jelentéskészítés az incidensek vagy biztonsági incidensek kezeléséhez, valamint az üzletmenet folytonosságát fenyegető veszélyek leküzdéséhez. A GFI EventsManager az eseménynaplók automatikus és központi felügyeletével és kezelésével segíti ezt a hatalmas feladatot támogatja az eseménytípusok széles skáláját, amelyeket mind a legismertebb gyártók alkalmazásai és eszközei generálnak, mind pedig egyediek.)
Bitdefender vírus protection Újgenerációs végpont védelem - Bitdefender Gravity Zone A Bitdefender piacvezető végpontvédelmi gyártó, mely KKV-knak, nagyvállalatoknak és államigazgatási szereplőknek nyújt igény szerinti cloud és on-premise alapú védelmet. Legfőbb jellemzője, hogy a megelőzésre helyezi a hangsúlyt. Sokszorosan tesztgyőztes motorral rendelkezik a végpontok, szerverek (fizikai, virtualizált, levelezőszerver), mobileszközök, virtuális környezetek és konténerizáció védelmére.)
Cisco Small Busines Partner Cisco Small Business Partner (Cégünk a neves Cisco piacvezető hálózati eszköz gyártó Small Busines Partnere. Kis- és középvállalati megoldások szállítója)
Cisco Meraki Partner Cisco Meraki Partner (Ha felhőból menedzselhető hálózati eszközök, akkor Meraki. Access Pointok, tűzfalak, switchek, routerek felhő alapú mendzsmenttel. Mobil Device Management)
PaloAlto New Generation Firewall PaloAlto New Generation Firewall Új generációs tűzfal család. Egyszerű telepíthetőség, átláthatóság, logikus menürendszer és mind emelett magas fokú biztonságot garantál. Lehetővé teszik a biztonsági házirend felhasználókon, az általuk használt alkalmazások finom szabályozásán, valamint a céges hálózaton keresztülmenő forgalmon alapuló megvalósítását. A tűzfalak kínálatában szereplő eszközök között különféle környezetek védelmére szolgáló eszközök is megtalálhatók. Ezek a megoldások tökéletesen alkalmasak mind a hálózatok és azok kapcsolódási pontjainak védelmére, mind a speciális pl. komplex ipari körülmények közötti alkalmazások védelmére.)
Microsoft felhő alapú alkalmazások Microsoft 365 felhő alapú üzleti alkalmazások (A Microsoft 365 felhőalapú megoldás az élvonalbeli Office-appok, intelligens felhőszolgáltatások és fejlett biztonsági funkciók révén segít megvalósítani, amit szeretne, a munkahelyén és otthonában. Az Azure Cloud platform több mint 200 terméket és felhőalapú szolgáltatást foglal magába, amelynek célja, hogy segítsenek az új megoldások létrehozásában, melyekkel megfelelhet a mai kihívásoknak, és felkészülhet a jövőre. Alkalmazásokat fejleszthet, helyezhet üzembe és kezelhet akár a felhőben, akár a helyszínen vagy a peremhálózaton, és ehhez szabadon megválaszthatja saját eszközeit és keretrendszerét.)
Prémium felújított laptopok és munkaállomások Prémium felújított laptopok és munkaállomások Ha nincs pénze vagy csak egyszerűen nem szeretne méregdrága új laptopot vagy munkaállomást (HP, DELL, Lenovo, Siemens, Fujitsu márkák) vásárolni, akkor egy nagyszerű alternatívát nyújt a szakszerűen felújított használt eszközök megvásárlása. A felújított laptopokra és munkaállomásokra két év garanciát nyúj a Techsaver. A legtöbb esetben a használt eszközhöz jogtiszta windows workstation operációs rendszer is társul.

Szolgáltatásaink