Ízelítő felújított Notebook kínálatunkból. Az itt bemutatott notebook alig 150.000 Ft (bruttó)!

Lenovo ThinkPad L580 Core i5 8250U 1.6GHz/16GB RAM/256GB SSD WiFi/BT/webcam/15.6 FHD (1920x1080)/num/Win 11 Pro 64-bit

Ne maradjon védelem nélkül! Notebookjainkhoz a Bitdefender Total Security végpontvédelmét ajánljuk.

Zöldkorona Logo

Termékeink állapota

Az összes általunk forgalmazott termék műszaki állapota 100%. Minden általunk forgalmazott termékre teljes körű garanciát vállalunk, mintha új termék lenne.

Garancia és akkumulátor kapacitás

BatteryCARE+

Az ilyen jelölésű laptopok új vagy használt akkumulátorral rendelkeznek, melyek kapacitása meghaladja az eredeti kapacitásuk 80% - át. Az elektronikára 2 év garancia vonatkozik. A 33% feletti kapacitás megtartásra az eredeti kapacitásukhoz képest pedig 1 év garancia jár.

BatteryCARE

Az ilyen jelölésű laptopok használt akkumulátorral rendelkeznek, melyek kapacitása meghaladja az eredeti kapacitásuk 60% - át. Az elektronikára 2 év garancia vonatkozik. A 33% feletti kapacitás megtartásra az eredeti kapacitásukhoz képest pedig 1 év garancia jár.

Termékfeltételek az egyes kategóriák szerint

LAPTOPOK

AKÁR AZ ÚJ: A laptop váza olyan, mint az új. Minimális, szabad szemmel alig észrevehető és szinte láthatatlan esztétikai hibákat tartalmazhat. A kijelző hibátlan, újszerű.

NAGYON JÓ: A laptop váza jobban látható esztétikai hibákat és a korábbi használat nyomait tartalmazza. A kijelzőn csak minimális esztétikai hibák lehetnek (hibás pixel, karc, szennyeződés a kijelző mögött), amelyek bekapcsolás után szinte láthatatlanok.

ELFOGADHATÓ: A laptop váza jobban látható esztétikai hibákat és a korábbi használat nyomait tartalmazza. Hardverileg azonban olyan, mint az új. A kijelzőn több látható esztétikai hiba is előfordulhat, ez azonban műszaki állapotát nem befolyásolja.

Eszközlistáért és további részletekért keressen minket!


Informatikai portfóliónk bővült!

Ha épp nincs költségvetési kerete vagy nem szeretne méregdrága új laptopot vagy munkaállomást vásárolni, akkor jó hírünk van! Elérhetővé vált szakszerűen felújított prémium laptopjaink és PC-ink (HP, DELL, Lenovo) széles választéka. Az eszközökre 2 év garancia vonatkozik, valamint a legtöbb eszközön Microsoft Windows workstation operációs rendszer is telepítésre kerül. Így jelentősen olcsóbban juthat jó minőségű laptophoz vagy PC-hez jogtiszta operációsrendszerrel.

Eszközlistáért és további részletekért keressen minket!


Könyvelési, bérszámfejtési Akciónk (2023.12.31.-ig vagy visszavonásig érvényes)

Váltson most a Zöldkorona Kft. könyelési és bérszámfejtési szolgálatásaira 10% kedvezménnyel a 2024-es könyvelési időszakra! Közeleg az év vége, így a könyvelési évtől is hamarosan búcsút veszünk. Ha könyvelői, bérszámfejtői szolgáltató váltásán gondolkodik, most 10% kedvezményt biztosítunk az alap könyvelői és bérszámfejtési szolgáltatásaink díjaiból! Új vállalkozást indít? A szokásos "induló vállalkozások kedvezménye (-5,000 HUF/hó az első könyvelési évre)" mellett további 2% kedvezmény biztosítunk a 2024-se könyvelési évre vonatkozóan.

Árkedvezményünk minden olyan leendő ügyfelünkre vonatkozik, akik az elmúlt 3 évben nem volt még társaságunk ügyfele.

Induló vállalkozásnak minősül minden olyan vállalkozás, mely az akció időszakában újonnan alakul, megalakítása folyamatban van.

Az ajánlatunk visszavonásig, de legkésőbb 2023. december 31-ig érvényes.

Ajánlatkéréshez kérjük töltse ki on-line kérdőívünket az alábbi linkre kattintva:
Bitedefender Gravity Zone Partner

Bízunk benne, hogy mielőbb ügyfeleink között üdvözölhetjük!. Bővebb információért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!


Bitdefender GravityZone Akciónk (2023.09.30.-ig vagy visszavonásig érvényes LEJÁRT!!!)

Cserélje le most kedvezményesen jelenlegi végpontvédelmi megoldását Bitdefenderre! Továbbra is on-prem használná a végpontvédelmi szoftverét, de ez a lehetőség hamarosan megszűnik? Váltson most egyedi kedvezménnyel Bitdefenderre! Válasszon akár on-prem (helyileg telepített), akár cloud (felhő alapú) menedzsmentet, mi nem teszünk különbséget az árakban!

Árkedvezményt nyújtunk minden konkurens gyártótól való váltás esetén, amennyiben 3 hónap van hátra a jelenlegi licence lejáratáig.

Kedvezményes ajánlatunkért kérje egyedi ajánlatunkat!

Az email a legelterjedtebb célpontja a támadásoknak – óvja meg levelezését és gondoskodjon alkalmazásai frissítéséről Bitdefender Add-on termékekkel

Patch Managementet most akár 30% kedvezménnyel

E-mail Securityt akár 15% kedvezménnyel

Az ajánlatunk visszavonásig, legkésőbb 09.30-ig érvényes. Érvényes licenc igazolás bemutatása minden esetben szükséges!

Ajánlatkéréshez kérjük töltse ki on-line kérdőívünket az alábbi linkre kattintva:
Bitedefender Gravity Zone Partner

Bitdefender végpontvédelem otthoni felhasználók számára

A Bitdefender Home otthoni termékcsaládban biztosan megtalálod a számodra leginkább megfelelő antivírus csomagot. Már az alap verzió is rengeteg biztonsági és kényelmi funkcióval rendelkezik a hagyományos antivírus technológiákon felül. A nagyobb csomagokkal pedig akár a teljes családi eszközparkot biztonságban tudhatod, legyen szó Windows, Mac, iOS vagy Android rendszerekről. Mielőtt megvásárolnád a terméket lehetősged van 30 napig ingyenesen kipróbálni. Élja lehetőséggel, próbáld ki még ma!

Bitdefender végpontvédelem vállalati felhasználók számára

A Bitdefender Advanced Threat Control (ATC) szüntelen monitorozza a futó folyamatokat a gyanús viselkedések felismerése érdekében. A funkció már 2008 óta elérhető a termékekben, biztosítva a Bitdefender technológiai előnyét a konkurenciával szemben. Több mint 500 millió védett gépből álló hálózatával a Bitdefender Global Protective Network 11 milliárd kérést dolgoz fel és a Machine Learning funkcióknak köszönhetően korrelálja a különböző eseményeket anélkül, hogy lelassítaná a felhaszálók eszközeit A mesterséges intelligencia (AI) és a gépi tanulás (ML) elengedhetetlen a megfelelő védelem eléréséhez a mai fenyegetésekkel szemben. A Bitdefender már hosszú évek óta alkalmazza ezeket a technológiákat az eredmények magukért beszélnek: jobb detektálási ráta és kevesebb fals-pozitív.


Szolgáltatásaink